Tudástár felhasználása

Tudástár felhasználása

A Magyar Axolotl Fórum tudástár oldal nonprofit. Ez alatt azt értjük, hogy semmi hasznunk nincs belőle, a verbális köszönéseken kívül, saját anyagi forrásunkból, önfeláldozóan készítjük. A lehető legtöbb anyagot próbáljuk a magunk médiáiból biztosítani, de óhatatlan, hogy a google találatait is felhasználjuk.

A nálunk olvasható tartalmak nem szentírás, mindig vannak eltérő vélemények, nézetek, és 10 év múlva a most készített cikkek már kissé elavultak lesznek, ezt minden esetben kérjük figyelembe venni. Minden cikknél ott a készítés dátuma, illetve, hogy ha lett frissítve, akkor mikor. A cikkekbe legjobb, legszélesebb tudásunk és szakmai nézetünk szerepel. Nem állítunk olyan dolgokat, amiket ne tudnánk megvédeni, vagy bizonyítani valamilyen módon.

Az oldal tartalma szabadon olvasható, teljes egészében szabadon terjeszthető, de kérjük a forrást megjelölni, és lehetőség szerint teljes cikkeket, vagy teljes bekezdéseket használjatok fel, mert úgy egész a leírás. Egy-egy kiragadott mondat vagy állítás önmagában sokszor nem helyén való. Az oldalra kifejezetten terjesztésre szánt tartalmak is fognak kerülni, melynek közzétételét, terjesztését megköszönjük.

Manapság egyre divatosabb indítani egy jó kis oldalt, majd fél-egy év múlva, mikor már szép olvasótábor van, akkor ripsz-ropsz fizetőssé tenni. Mi hiszünk abban, és szeretnénk élvonalban harcolni azért, hogy a tudás ingyenesen legyen bárkié, hiszen így tudunk fejlődni, mindenki segíti a másikat a saját tudása megosztásával. Nem vagyunk és nem is leszünk fizetősek amíg a MAF alapítói léteznek.