FRUTI DESIGN

FRUTI DESIGN

Amikor meghirdettük, hogy grafikust keresünk, nem is reménykedtünk igazából segítségben, de megpróbáltuk. Fruzsinak voltak anno axolotljai, és felajánlotta a segítségét.

Tehetsége és gyorsasága meglepett, valahogy mindig eltalálta, hogy mit szeretnék, és néhány nap alatt el is készült. Elsőként új logónkat és figuránkat, Lulut készítette el, majd nekiállt a folyamatábráinknak. Mostanra kimondhatjuk, hogy ő lett a grafikai támogatónk, akivel öröm együtt dolgozni. Grafikáival rendszeresen fogtok találkozni.

A FRUTI DESING Fruzsi saját egyedi grafikájú pólós, bögrés webáruháza. Fruzsi ezen felül weboldalak, arculatok és kiadványok szerkesztésével is foglalkozik. Ha ilyen jellegű igényetek lenne, szívből ajánljuk őt!

https://www.fruti-design.eu/

Szia!

Bogárné Németh Fruzsina vagyok, a FRUTI DESIGN megalkotója.

Gyerekkorom óta aktívan rajzolok. Képzőművészeti iskolába jártam, de leginkább autodidakta módon fejlesztettem tudásomat. Az életem mindig úgy alakult, hogy központi részét képezte a kreativitás és a rajzolás, így történt, hogy 2019 derekán megszületett a saját márkám.

Munkámat a zene, a természet és a körülöttem zajló élet inspirálja.

Ezzel a márkával arra törekszem, hogy egyedit alkossak és úgy adhassam ezt át neked, hogy te is magadénak érezd, hisz mi mindnyájan egyediek vagyunk, de mégis van, ami összeköt bennünket.

FRUTI DESING

„CUZ U R UNIQUE”